top of page

We Go Above
and Beyond

Overname platformen naar keuze

Wij beheren diverse Social Media kanalen zoals; Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok.

Meer interactie met je doelgroep

Door middel van consistent posten op social media zul je meer interactie krijgen met je doelgroep. Dit doen wij door weetjes en content te posten waarop mensen meer beleving krijgen met jouw merk.

Afstemmen branding

Samen met jullie bepalen we de juiste huisstijl van jullie bedrijf, dit zullen we doorvoeren op alle online uitingen. 

Content planning

Wanneer de content af is maken wij een contentkalender met de benodigde hashtags en beschrijvingen. Na goedkeuring van jullie zullen de posts ingepland worden voor publicatie!

Wat wij doen

Samen verkennen we de mogelijkheden van jouw bedrijf. Wij helpen jouw doelen te bereiken door middel van de juiste strategieën te gebruiken, via de juiste social media kanalen. Wij zijn een jong team en dit heeft zijn voordelen; wij zijn opgegroeid met social media!

Waarom Social Media Beheer?

Het gebruik van sociale netwerken vergroot je kansen omdat sociale netwerken een middel zijn om klanten te bereiken en met hen in contact te komen. Het beheren van je social media kanalen kan veel van je (kostbare) tijd in beslag nemen en die tijd wil je aan andere dingen besteden. In dit geval lijkt het uitbesteden van het beheer van sociale netwerken interessant.

Wij weten alles van social media en delen die kennis graag met jou. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf de aandacht krijgt dat het verdient. Dit doen we door awareness te creëren en betrokkenheid te realiseren. Socials in stijl van je onderneming spreken een gigantisch potentieel aan. 

Social Media Beheer

bottom of page