top of page

We Go Above
and Beyond

Meetbaar resultaat

Om duidelijk te weten hoe jij je doelgroep moet bereiken met je website, meten wij alle resultaten. Zo kunnen wij de beste strategie verzinnen voor je doelgroep.

Platformen naar keuze

Advertenties kunnen worden ingezet op Google, Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest. Samen met jou gaan we op zoek naar het juiste medium.

Real-time dashboard

Een duidelijk overzicht waarin je zelf mee kunt kijken hoe de advertenties lopen.

Vaste maandelijkse investering

Op basis van jouw wensen stellen we een investering vast. Zo voorkom je onverwachte kosten.

The Way
We Are

SEA outsourcing is een verstandige keuze omdat het uw website of webwinkel ten goede komt. Maar logisch dat je je als ondernemer liever richt op je producten, diensten, business en klanten. In ieder geval zorgt het uitbesteden van uw SEA-analyse ervoor dat uw bedrijf en producten online vertegenwoordigd zijn. 

Waarom Online Advertising?

Door gebruik te maken van online advertising kun je ervoor zorgen dat je zichtbaar bent in de targeting fase, bijvoorbeeld via social media. Dit zorgt er weer voor dat potentiële klanten bij de aankoop rekening houden met je organisatie of merk. Een ander geweldig hulpmiddel om te gebruiken zijn klant-verhalen en/of blogs.

Online Advertising

Marketingdoelstellingen worden bereikt door het gebruik van internet en gerelateerde digitale technologieën. Elk jaar worden er nieuwe manieren van online marketing bedacht, wat natuurlijk betekent dat de ontwikkeling razendsnel gaat. Online marketing heeft vaak te maken met het optimaliseren van webwinkels en e-commerce platforms, maar het is veel meer dan dat. Denk hierbij aan zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, contentmarketing, e-mailmarketing en videomarketing. Dit is slechts een fractie van alle online marketingmogelijkheden.

bottom of page