top of page
Behind the Action

We leven steeds meer online en het wereldwijde web kent steeds meer vaardige gebruikers die zich graag door waardevolle content laten verleiden. 

Daarom neemt de kwaliteit van online content een steeds hogere vlucht. Simpelweg online aanwezig zijn is niet langer voldoende om gebruikers te verleiden tot bijvoorbeeld een aankoop. 

Zichtbaarheid is, zeker online, een onmisbaar marketinginstrument en jouw bezoekers verwachten een bijzondere online-ervaring die tot in detail is uitgedacht. Visibility: dat is waar het om draait. 

We Go Above and Beyond

Full-house service

Wij bieden all in one marketing diensten aan, hierdoor behouden we eenheid en staat jouw identiteit voorop. Ook heb je 1 aanspreekpunt i.p.v. meerdere.

Vaste investering per maand

Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan met een vast tarief per maand, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet iedereen waar die aan toe is.

Korte lijntjes

Wij communiceren direct en houden de lijntjes kort. Want marketing draait natuurlijk ook om timing!

Een jong team

Wij zijn een team van relatief jonge specialisten, wij zijn opgegroeid met het internet en sociale media; wij geloven dat dit in ons voordeel werkt.

Werkzaam in elke branche

In elke branche kunnen wij onze specialisaties uitvoeren, van schoonmaakbedrijven tot food. Van beauty tot fashion, wij helpen graag!

Nieuw perspectief

Wij kijken vanuit een nieuw perspectief naar jouw organisatie. Dat levert waardevolle en onpartijdige feedback op. Juist in drukke tijden kan een frisse blik enorm helpen.

Your One Stop Shop

Wij zijn verslaafd aan het online web en het maken van content! Bij social media & marketing bureau FaceX geven we jouw bedrijf een gezicht, uitstraling en visie. Ons team is divers met verschillende specialisten uit verschillende achtergronden, en daar zijn we trots op. Wij doen niets liever dan creëren en inspireren!

Maar hoe val je op tussen steeds groter wordende online massa? 

Dat is wat wij doen: jouw zichtbaarheid boosten door waardevolle content met een sterke marketingstrategie. Wij vestigen de aandacht op jouw merk, webshop of dienst. 

Who We Are

Meet the Team

LAURA

Creative Director

TOM

Content Specialist

NOÏH

Content Creator

JOB

Marketing Manager

NICK

Marketing Strategist / Editor

bottom of page