top of page

Jouw bedrijf of merk online profileren, de doelgroep aan je binden met slimme online marketing … Je weet dat het een goede zet is, de vraag is alleen: hoe?

Marketingbureau Hoorn

Jouw bedrijf of merk online profileren, de doelgroep aan je binden met slimme online marketing … Je weet dat het een goede zet is, de vraag is alleen: hoe? Die vraag is voor FaceX inmiddels gesneden koek. In de 7+ jaren als marketingbureau nabij Hoorn hebben we ons gespecialiseerd in alle aspecten van online marketing. We volgen de ontwikkelingen op de voet en weten nieuwe kansen te spotten en benutten. Samen met de klant maken we een custom marketingmix, zodat je online zichtbaar bent en opvalt waar de doelgroep is. We geven bedrijven en merken een identiteit en helpen met het verwoorden en verbeelden van hun boodschap. Zullen we eens kijken hoe we kunnen samenwerken aan jouw online succes bij een digitale kop koffie? Wie weet zijn wij binnenkort jouw marketingbureau nabij Hoorn!

 

Wat is online presence?

In je zoektocht naar een marketingbureau in Hoorn ben je vast de term ‘online presence’ tegengekomen. Wat is dat en waarom is dit belangrijk voor je bedrijf? Online presence betekent letterlijk ‘online aanwezigheid’. Wij vertalen het iets losser met ‘online zichtbaarheid’ of simpelweg ‘zichtbaarheid’. Het begrip omvat alle online kanalen waarop jouw bedrijf te vinden is, hoe je je presenteert, de regelmaat waarin je updates post etc. Denk bijvoorbeeld aan de website, mailinglist, social media, Google/Apple maps en blogs. Online presence gaat ook over waar en hoe je bij de doelgroep onder de aandacht komt met advertenties, in zoekresultaten en in suggesties op bijvoorbeeld YouTube en Instagram. Als marketingbureau nabij Hoorn helpen wij je graag om je zichtbaarheid te vergroten. We ontwikkelen een identiteit voor je merk zodat de doelgroep je erkent en zich met je kan identificeren.

 

Van Hoorn tot wereldwijd

Nagenoeg ieder bedrijf heeft baat bij online marketing. Het maakt niet uit of je doelgroep in Hoorn woont, in Nederland of verspreid over de hele wereld. Online marketing kan net zo goed lokaal als nationaal en internationaal worden toegepast. Spreek je met ons marketingbureau af om Hoorn en omgeving te targeten, dan stemmen we daar de strategie op af.

 

Fictief voorbeeld: zo gaan we te werk

Je hebt een food truck en staat bij diverse winkelcentra in Hoorn. Dit is hoe jouw marketingbureau nabij Hoorn te werk gaat om je online presence aan te pakken:

 

  • Creating Identity: jij bent de local hero met het lekkerste eten. Dat straal je straks in alles uit. Onze fotograaf komt langs om je truck in actie zo smakelijk mogelijk vast te leggen. De gevel van het winkelcentrum op de achtergrond is herkenbaar voor Horinezen. We schieten ook vast wat content (foto’s en filmpjes) voor de social media. Daarover straks meer.
     

  • De make-over: met de nieuwe foto’s en (als we dat afspreken) nieuwe huisstijl en teksten geven we al je kanalen een make-over. Je website, Instagram, bedrijfsprofielen; alles krijgt de uitstraling van local hero.
     

  • Knallen met content: je kanalen zien eruit om je vingers bij af te likken. Een mooi resultaat van de samenwerking met FaxeX, jouw marketingbureau nabij Hoorn. Nu gaan we knallen met content: regelmatige updates op social media, Instagram reels, Snapchat snaps, blogposts en video reports. We zorgen dat jouw doelgroep zal smullen van je content.
     

  • Lokale campagnes en meer: de website en socials zien er geweldig uit, je contentstrategie loopt … top, de basis staat! Maar we doen meer. We bewegen je fans om met jouw merk bezig te zijn. “Check in met hashtag #HoornFoodTruck en win … ”. We halen de doelgroep actief naar je kanalen met lokale ad campaigns. We brainstormen regelmatig met je over toffe nieuwe content zoals korte ‘how it’s made’-filmpjes en inhakers.

 

Marketingbureau nabij Hoorn: gevonden!

Heb je met FaceX je nieuwe marketingbureau nabij Hoorn gevonden? Laten we kennismaken! Een gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Als we een samenwerking aangaan is dat voor de lange termijn. Jouw online marketing met een bureau nabij Hoorn aanpakken? Maak een afspraak voor een digitale kop koffie en begin nu!

Lees meer

bottom of page