top of page

Zet je bedrijf op de kaart, online en in Alkmaar. Marketingbureau FaceX creëert identiteit met ✔Webdesign ✔Social Media ✔Content & meer. Koffie? >>

Marketingbureau Alkmaar

Je hebt besloten dat het tijd is om je bedrijf of merk meer te profileren. Professioneler voor de dag komen, met een duidelijke identiteit. Meer naamsbekendheid, een groeiend aantal betrokken fans op social media. Bij FaceX, het marketingbureau nabij Alkmaar, zijn we gespecialiseerd in online marketing en branding. We creëren een identiteit voor je merk en marketingcampagnes om een steeds grotere doelgroep te bereiken en aan je te binden. Of je doelgroep nu online, wereldwijd, offline en/of lokaal in en om Alkmaar is, marketingbureau FaceX zet je op de kaart en op Maps. 

 

Wat doet een marketingbureau?

Op de vraag ‘wat doet een marketingbureau’ is geen eenduidig antwoord te geven. Ieder marketingbureau in Alkmaar heeft zo z’n eigen specialiteiten. De één richt zich vooral op b2b marketing, de ander op b2c; de één heeft een brede expertise, de ander een gerichte focus. Die van ons is #CreatingIdentity, de hashtag waarmee we ons dienstenpakket en merk presenteren. Vooral online, maar zeker ook offline, geven we je merk een gezicht, stem en imago. Dat doen we met een breed scala aan diensten zoals contentcreatie (tekst, foto, video etc.), social mediabeheer, webdesign, grafisch ontwerp en meer. Wij zijn jouw marketingbureau nabij Alkmaar voor de lange termijn. Continuïteit is namelijk belangrijk voor effectieve marketing.

Continuïteit in marketing?

Draven we een beetje door in vaktermen? Dat valt mee hoor. Het betekent simpelweg dat je niet ‘even’ een marketingbureau in Alkmaar inschakelt en dat daarna alles vanzelf gaat. Je moet namelijk blijven posten en reageren op social media, blijven bloggen, blijven e-mailen. Daarvoor zijn regelmatig nieuwe foto’s, filmpjes en teksten nodig. Stel dat je een food truck regelt ter promotie van je restaurant. Duik je één keer ergens op, dan is men je zo vergeten. Creëer je een wekelijks moment waarop men een heerlijk lunchbroodje kan scoren bij het winkelcentrum, dan ben je bezig een reputatie te bouwen. Aan FaceX heb je een marketing-partner die desgewenst het hele pakket van je overneemt, wanneer je met ons marketingbureau nabij Alkmaar in zee gaat.

Branding in Alkmaar

Eén van de hoofdzaken waarvoor je een beroep doet op ons marketingbureau is branding in Alkmaar. Voordat je producten en/of diensten in de markt zet, wil je dat je merk herkenbaar wordt. Ook in Alkmaar wil men graag weten met wie men zakendoet. Door een bepaalde uitstraling neer te zetten en een imago te creëren, biedt je de doelgroep de mogelijkheid zich met je merk te identificeren. Op dezelfde manier willen muziekliefhebbers de artiest achter de muziek leren kennen. Als ze die tof vinden, is de kans groter dat ze het volgende album kopen. Heb je jouw branding al helemaal uitgewerkt? Ook dan ben je welkom om contact op te nemen met je nieuwe marketingbureau nabij Alkmaar.

Jouw nieuwe marketingbureau nabij Alkmaar

Spreekt onze aanpak je aan? Wij helpen graag jouw bedrijf op de online en offline kaart te zetten. Spreek met ons af voor een bak koffie en wie weet zijn wij binnenkort jouw marketingbureau nabij Hoorn. 

Lees meer

bottom of page