top of page

Laat je contentcreatie verzorgen door de specialist; FaceX produceert foto’s, video’s, tekst & meer. ✔Strategie ✔Productie ✔Inzet 

Content creatie

Hoe val je online op met je bedrijf of merk? Hoe maak je verbinding met de doelgroep die interesse heeft in jouw product of dienst? Een inmiddels beproefde strategie is de creatie van content die meerwaarde biedt aan je doelgroep. Denk aan foto’s, video’s, tekst en meer, die je plaatst en verspreidt via je blog, nieuwsbrief en sociale kanalen. Met het dienstenpakket ‘Content Creatie’ van marketingbureau FaceX is jouw content gedekt voor de lange termijn. We produceren creatieve content voor diverse merken en bedrijven. Zullen we eens gaan sparren over hoe we jouw contentstrategie kunnen versterken met contentcreatie en meer? Laten we koffiedrinken!

 

Wat is content creatie?

Content Creatie door FaceX is meer dan het laten creëren van content. Zeker, we produceren dagelijks of wekelijks content die je bedrijf online laat sprankelen in de belevingswereld van je doelgroep. We ontwerpen, maken en schrijven blogposts, nieuwsbrieven, foto’s, video’s, social media posts, grafisch materiaal en nog veel meer. Dat gedeelte is wat de term ‘contentcreatie’ gebruikelijk omvat. Wij zien ook de onderliggende strategie, de contentplanning en een effectieve inzet als onze taak. Content Creatie bij FaceX omvat dan ook het hele pakket, van strategie tot uitvoering en evaluatie.

Contentmarketing: hoe pas je het toe?

Contentmarketing. Wil je vandaag de dag online opvallen met je bedrijf of merk, dan kan je er niet omheen. Je website, blog en bedrijfsprofielen op social media kunnen er nog zo goed uitzien, zonder verse inhoud staan ze alleen maar te verstoffen. Contentmarketing vraagt om Content Creatie: een sterke strategie en en een continue stroom aan kwalitatieve, onderhoudende, interessante, activerende, effectieve content. Allereerst is het zaak om te onderzoeken waar je doelgroep zit. Zo kun je jouw content gericht op de juiste kanalen inzetten. 
 

Content doordacht inzetten

Iedere actie vraagt vooronderzoek en/of kennis en ervaring. Wat is het beste tijdstip om op Instagram te posten? Gaan we voor de story, reel of feed? En is dit ook wat voor LinkedIn, waar we ons als leuk bedrijf met kennis en ervaring in onze branche profileren? Met FaceX aan de arm hoef je dit niet allemaal zelf uit te zoeken, dat doen wij voor je. Maar: Content Creatie, dat doen we niet alleen!
 

Content co-creatie

Wanneer je ons in de arm neemt voor Content Creatie, dan nemen wij desgewenst je volledige contentmarketing over. Dat wil niet zeggen dat je er helemaal niet meer naar om hoeft te kijken. Wil je serieus aan je contentstrategie werken, dan zul je regelmatig met input moeten komen. Je weet tenslotte zelf het beste wat er speelt in je bedrijf, branche, regio etc. Dat vraagt om een bewustwording binnen je team. Je gaat de dingen bekijken met een contentbril. Probeer regelmatig te bedenken: zou de doelgroep dit interessant kunnen vinden? Stel jezelf en het team dagelijks vragen als “Is deze klus niet tof om op Facebook te posten?” en “Kunnen we hier een how-to of behind-the-scenes van maken?” 
Voor je het weet slijt het erin en hoor je de teamleider of je collega roepen: “Jongens, we gaan even live op de Insta” …
 

Neem contact op voor Content Creatie

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met jouw contentmarketing? Neem contact op voor een gratis quickscan. We kijken dan hoe je bedrijf of merk er online voorstaat en waar de kansen liggen. Vervolgens kijken we graag hoe we je online presence met Content Creatie kunnen versterken. Laten we afspreken voor een kop koffie! Een gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Lees meer

bottom of page