top of page

Doelstelling bepaling

Samen met jullie bepalen we het doel van de content. Wij houden niet van content zonder inhoud.

Design Formats

Wij maken design formats in jullie huisstijl zodat we die kunnen mixen met de foto's en/of video's. Dit geeft een mooi geheel.

Afstemmen branding

Jouw branding staat voorop tijdens het creëren van content. Jullie visie en identiteit zijn de bouwstenen.

Productie

Wij verzorgen de gehele draaidag en zorgen dat alles in goede lijnen loopt. Wij schieten professionele foto's en video's.

We go above and beyond

Wat wij doen

Creëer op basis van de juiste strategie creatieve en waardevolle content die jouw doelgroep verbindt met jouw bedrijf. Content die aansluit bij de identiteit van uw bedrijf en de wensen en behoeften van uw doelgroep. We gaan elke fase van de klantreis in en behalen de gestelde doelen. Het uiteindelijke doel is het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met uw doelgroep. 

Waarom Content Creatie?

Het creëren van goede content zorgt ervoor dat je content ook echt doet wat het moet doen. Concreet: activeer je doelgroep. Content creatie staat bij contenture niet op zichzelf, maar is altijd onderdeel van een doordachte contentstrategie.

Content Creatie is hèt middel om jouw doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en uiteindelijk te overtuigen. Hoe we dit bereiken? Bijvoorbeeld via blogposts, e-mail marketing en funnels, nieuwsbrieven, foto's, social media posts, video's, marketing/editing, eBooks, grafisch ontwerp en nog veel meer.

Content Creatie

bottom of page