top of page

Creëer een identiteit voor jouw bedrijf in Haarlem d.m.v. branding. FaceX zet je op de kaart met o.a. ✔bedrijfsvideo’s en ✔-foto’s ✔social media en meer >>

Branding Haarlem

Je weet zelf waarschijnlijk precies waar je bedrijf of merk voor staat. De vraag is hoe je over wilt komen op je doelgroep. Hoe presenteer je je bedrijf online, in bladen, in de winkelstraat of waar dan ook? Welke waarden, eigenschappen en sterke punten laat je naar voren komen om de juiste snaar bij de juiste mensen te raken? Wanneer je dit soort vragen stelt, ben je eigenlijk al begonnen met branding. In Haarlem en omstreken helpt marketingbureau FaceX bedrijven met het creëren van hun identiteit. Samen vertalen we je boodschap in woord en beeld met bedrijfsvideo’s en blogs, social mediabeheer en meer. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf in Haarlem met branding kunnen betekenen? Laten we afspreken!

 

Wat is branding precies?

Het woord ‘branding’ betekent letterlijk ‘brandmerken’. Dat kan letterlijk worden genomen; jouw merkteken in bv. houten kistjes branden is een vorm van branding. In de Haarlemse winkelstraat zie je vele voorbeelden van branding. Bedrijfslogo’s en -kleuren, herkenbare gezichten op reclameposters, de geuren in de winkels, de stemmen van de omroep(st)ers; branding is in Haarlem, branding is overal. Branding omvat alles wat je doet om je bedrijf of merk een identiteit te geven. Je merk krijgt een gezicht, een geluid, een manier van communiceren. Dat voer je vervolgens in alles door, zodat al je uitingen herkenbaar zijn voor het juiste publiek.

 

Zo gaan we te werk

Schakel je ons marketingbureau nabij Haarlem in voor branding, dan beginnen we de samenwerking met een kopje koffie of thee. We gaan het gesprek aan om boven water te krijgen wat je merkwaarden zijn en waar je bedrijf voor staat. Dat nemen we mee bij het ontwikkelen van de brandingstrategie. We zorgen dat al je online kanalen de juiste kleuren, logo’s en uitstraling hebben. We stellen een tone of voice vast, jouw manier van communiceren, en laten die terugkomen in alle teksten, content en posts. Ook offline gaan we met je branding in Haarlem aan de slag. Van het bedrijfspand tot briefpapier en van bedrijfsfietsen tot kleding; alles nemen we zo nodig onder handen.

 

De langere termijn


Branding is niet iets dat je eenmalig aanzwengelt en daarna vanzelf gaat. Branding komt terug in al je posts op social media, blogs, webteksten, productteksten, advertentiecampagnes, omgang met klanten, persmomenten … en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom gaan we voor branding in Haarlem altijd voor een langdurige samenwerking. Iedere dag of wekelijks nieuwe content op je kanalen. Deelbare berichten met groot potentieel bereik. Nieuwsbrieven die converteren. Opzetten, vasthouden, verfijnen. Wat we precies voor je gaan doen, dat bespreken we samen. Hoe dan ook tillen we je branding in Haarlem naar een hoger niveau.
 

Neem contact op voor branding in Haarlem

Is jouw bedrijf een rots in de branding in Haarlem? Heb je de hipste winkel in de straat? Kan iedere zakelijke klant op jouw accountantskantoor rekenen? Laat het zien, straal het uit! FaceX helpt je jouw identiteit te creëren met effectieve branding in Haarlem. We maken graag kennis met je, neem contact met ons op voor een echte of digitale kop koffie!

Lees meer

bottom of page