top of page

Met professionele bedrijfsfotografie brengen we jouw bedrijf in beeld bij de doelgroep. FaceX maakt bedrijfsfoto’s met een boodschap. Say cheese! >>

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is onmisbaar voor de branding van je bedrijf of merk. Met eigen foto’s op al je uitingen schep je herkenbaarheid. Verrijk je website en profielen op social media met foto’s van je pand. Laat je product of dienst shinen met productfoto’s en actiefoto’s. Toon de mens achter je merk met teamfoto’s en portretten. Marketingbureau FaceX helpt je jouw bedrijf een gezicht te geven met professionele bedrijfsfotografie. Meer weten? Neem contact op of leest eerst verder.

 

Wat is branding?

Branding is de benaming voor alles wat je doet om je merk herkenbaar te maken in al je uitingen. Naast bedrijfsfotografie kun je bij branding bijvoorbeeld denken aan het toepassen van je huisstijl: je logo, kleuren en lettertype(s) laat je overal terugkomen. De tone of voice, oftewel je schrijf- en praatstijl, dragen ook aan bij aan de herkenbaarheid. Als branding goed wordt toegepast, dan ziet de doelgroep in één oogopslag dat het jouw profiel, website, filmpje, nieuwsbrief of wat voor uiting dan ook is. Je kunt bedrijfsfotografie helemaal op je eigen manier toepassen voor de branding van je bedrijf of merk.

 

Wat voor bedrijfsfoto’s zullen we maken?

Wanneer je FaceX inschakelt voor bedrijfsfotografie gaan we allereerst de strategie met je bespreken. Hoe brengen we je bedrijf in beeld zodat de doelgroep zich met je identificeert? Welke marketingtools en -kanalen zetten we in? Gaandeweg rolt daar een keuze uit in wat voor bedrijfsfoto’s we gaan schieten voor bijvoorbeeld je website, LinkedIn, advertenties, postercampagnes etc.

 

Meet the team

Mensen doen graag zaken met mensen. Met portretfotografie geven we je merk of bedrijf letterlijk een gezicht. Denk aan foto’s van het sales team bij de contactpagina, teamfoto’s op site banners en foto’s van de oprichters op de ‘over ons’-pagina. Wil je eens een collega of het hele team in het zonnetje zetten op social media, dan heb je altijd goede foto’s bij de hand.

 

Een kijkje in de keuken

Een restaurant met open keuken schept vertrouwen voor de gasten. Dit principe kun je in alle branches toepassen. Met bedrijfsreportages geef je klanten een kijkje achter de schermen. Door te laten zien hoe de producten worden gemaakt of hoe je te werk gaat, stel je je laagdrempelig en benaderbaar op. 

Pand en wagenpark

Ook je pand, wagenpark en materieel kunnen onderwerp zijn van bedrijfsfotografie. De bedrijfsbus is bijvoorbeeld je rijdende visitekaartje. Door deze ook online terug te laten komen, creëer je weer een punt van herkenning. Of misschien is je pand wel herkenbaar. “Ooh die zit in dat historische pand aan de gracht, ja die ken ik wel.”

Productfotografie

Je webshop is niet compleet zonder duidelijke en aansprekende productfoto’s. De klant krijgt een betere indruk van het product en je webshop ziet er verzorgd uit. Nu heb je meteen goede foto’s voor advertenties, content voor social media, blogs of wat dan ook.

Bedrijfsfotografie regelen met FaceX

Hoe gaan we jouw bedrijf of merk in beeld brengen? We wisselen graag met je van ideeën. Een gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Besluiten we samen te werken, dan regelen wij de gehele bedrijfsfotografie. We nemen de planning en productie op ons, zodat je alleen maar op het juiste moment op de juiste plek hoeft te zijn. Zullen we je branding naar een hoger niveau tillen? Bij FaceX hebben we een frisse kijk op bedrijfsfotografie. Laten we samenwerken!

Lees meer

bottom of page